Conciërgeservice

Professionele hulp bij het beheer van jouw server tegen aantrekkelijke tarieven.

Conciërgeservice

Wij regelen het voor je


Weet je niet helemaal zeker hoe je iets aan moet pakken op je server? Je staat er niet allen voor. Laat het door onze specialisten voor je uitvoeren, zonder dat je te veel betaalt voor managed-service diensten.

 1. Service aanvragen

  Vraag de conciërgeservice aan via het formulier op onze site of via onze support. Geef hierbij aan welke service je wenst

 2. Telefonisch afstemmen, gegevens verzamelen en advies geven

  Tijdens een telefoongesprek kunnen we afstemmen wat je precies van ons verwacht, wat je van jou nodig hebben om de service succesvol uit te kunnen voeren en wat we precies gaan doen. Hierbij maken we een checklist op die we achteraf met je delen; zodat duidelijk is wat er precies gedaan is. Daarnaast kunnen we een tijdstip afspreken

 3. We voeren de service uit

  Op het geplande tijdstip voeren we de servicetaak voor je uit. Hierbij houden we de checklist bij en gaan we alle punten bij langs. Bij eventuele vragen/problemen nemen we contact met je op; het is handig dat je rond die tijd beschikbaar bent.

 4. Klaar!

  Als we klaar zijn bellen we je even op om nog even na te bespreken, en delen we de ingevulde checklist met je zodat je precies kunt zien wat we gedaan hebben.

Onze diensten

Waar we je bij kunnen helpen


Klik hier om de conciërgeservice aan te vragen. We nemen dan telefonisch contact met je op

Conciërgeservice aanvragen

Wat onze klanten zeggen


Tevreden klanten is waar we het bij Cloud Provider voor doen. Lees hieronder een aantal ervaringen van onze klanten.

Patrick Jongmans, E-Heroes

Het team van Cloud Provider staat altijd voor ons klaar met professioneel advies en helpen ons waar het kan. We hosten zowel onze klanten als ook onze eigen ontwikkelde applicaties naar volle tevredenheid.

Patrick Jongmans, E-Heroes
Othniel van Bergeijk, MaxServ

Geen praatjes, gewoon goede hosting. Door de combinatie van de nieuwste technologieën en een gebruiksvriendelijk panel, kunnen wij onze klanten altijd service verlenen op het hoogste niveau.

Othniel van Bergeijk, MaxServ
Dirk Samson, Samson IT

Cloud zoals cloud bedoeld is. Voor ons moet de cloud net zoiets zijn als stromend water: het is er gewoon. Het platform heeft ons de afgelopen jaren nog nooit in de steek gelaten en het team erachter ook niet.

Contact

Neem contact met ons op


Heb je vragen over onze diensten of heb je hulp nodig? Je kunt via email, telefoon en chat contact met ons opnemen. We helpen je graag verder.Adres- en overige gegevens


Kantoor Leeuwarden

Zaailand 106
8911BN Leeuwarden

Kantoor Amsterdam

Weteringschans 165C
1017XD Amsterdam

KvK & BTW nummers

Kamer van Koophandel: 55888674
BTW nummer: NL851898816B01

Klaar voor de start?


Meld je aan en binnen enkele minuten draait je eerste server of container.

Aanmelden

of stel ons je vraag via de online chat