Over ons

Cloud Provider is sinds 2008 de Nederlandse cloud hosting provider. Maak kennis met ons bedrijf, klanten en infrastructuur. Heb je vragen of hulp nodig? We staan voor je klaar.

Over ons

Maak kennis met Cloud Provider


VPNapp team

Cloud Provider is opgericht in 2008, toen bijna niemand nog wist wat "cloud" in de IT-wereld betekende. Ons doel is complexe hosting-infrastructuur simpel, bereikbaar en betaalbaar te maken. Als Infrastructure-as-a-Service (IaaS) en Platform-as-a-Service (PaaS) provider leveren we de bouwstenen om jouw online projecten tot een succes te maken: virtuele servers en containers met een hoge performance, betrouwbaarheid en schaalbaarheid. Bovenop de hoogwaardige infrastructuur, kun je van ons vergaande ondersteuning verwachten. Self-managed cloud hosting met onze deskundige hulp en advies.Waarmee we ons onderscheiden


Hoge performance

Performance is belangrijk. Daarom hebben we niet bezuinigd op de servers, storage en het netwerk. Dat ga je zeker merken: in vergelijking met andere providers krijg je meer performance voor dezelfde of lagere kosten.

Flexibele schaalbaarheid & kosten

Onze diensten worden maandelijks achteraf naar verbruik per uur gefactureerd. Zo groeit of krimpt niet alleen de servercapaciteit, maar ook de kosten flexibel met je mee - en betaal je nooit te veel.

Sympathieke support

Geen dure "managed services" of trage ticketsystemen. Heb je hulp of advies nodig? Je kunt ons via telefoon, chat of e-mail bereiken. Gewoon in het Nederlands. We denken graag met je mee.

Datacenters

Wereldwijde cloud infrastructuur


Naast ons datacenter in Amsterdam, is het binnenkort ook mogelijk om servers en containers aan te maken in andere locaties - zowel Europees als wereldwijd.


Amsterdam
  • Servers
  • Containers


InterXion
Cessnalaan 50
1119NL Schiphol-Rijk

Frankfurt
  • Servers
  • Containers


InterXion
Hanauer LandstraƟe 298
60314 Frankfurt am Main

Wat onze klanten zeggen


Tevreden klanten is waar we het bij Cloud Provider voor doen. Lees hieronder een aantal ervaringen van onze klanten.

Patrick Jongmans, E-Heroes

Het team van Cloud Provider staat altijd voor ons klaar met professioneel advies en helpen ons waar het kan. We hosten zowel onze klanten als ook onze eigen ontwikkelde applicaties naar volle tevredenheid.

Patrick Jongmans, E-Heroes
Othniel van Bergeijk, MaxServ

Geen praatjes, gewoon goede hosting. Door de combinatie van de nieuwste technologieƫn en een gebruiksvriendelijk panel, kunnen wij onze klanten altijd service verlenen op het hoogste niveau.

Othniel van Bergeijk, MaxServ
Dirk Samson, Samson IT

Cloud zoals cloud bedoeld is. Voor ons moet de cloud net zoiets zijn als stromend water: het is er gewoon. Het platform heeft ons de afgelopen jaren nog nooit in de steek gelaten en het team erachter ook niet.

Contact

Neem contact met ons op


Heb je vragen over onze diensten of heb je hulp nodig? Je kunt via email, telefoon en chat contact met ons opnemen. We helpen je graag verder.Adres- en overige gegevens


Kantoor Leeuwarden

Zaailand 106
8911BN Leeuwarden

Kantoor Amsterdam

Weteringschans 165C
1017XD Amsterdam

KvK & BTW nummers

Kamer van Koophandel: 55888674
BTW nummer: NL851898816B01

Klaar voor de start?


Meld je aan en binnen enkele minuten draait je eerste server of container.

Aanmelden

of stel ons je vraag via de online chat