Handleidingen

Antwoorden op veel gestelde vragen en stap-voor-stap uitleg over hoe onze diensten werken kun je vinden op deze pagina.

Hoe maak ik een container aan?

Je kan een container aanmaken in een nieuw project of in een bestaand project. In dit artikel leg ik uit hoe je een container aanmaakt in een bestaand project.

Klik hier als je wilt weten wat een project/deployment, en klik hier als je wilt weten hoe je een container aanmaakt in een nieuw project

Als je nog niet bent ingelogd op het dashboard, log dan hier in.  Klik vervolgens boven op "Applications" en kies het project waarin de container moet komen, klik op "Manage" om het project te openen. Je krijgt nu een scherm met een overzicht van je containers in dit project, als voorbeeld gebruik ik een project met:

1 WordPress container
1 Database container
1 phpMyAdmin container

Om een container aan te maken klik je rechtsboven op "New App". Vervolgens krijg je een scherm waar je een applicatie kunt kiezen. In dit voorbeeld maak ik een extra WordPress container aan, standaard kiest hij er ook een MariaDB Database container bij. Deze kun je uitvinken als je gebruik wilt maken van een bestaande database container. In dit voorbeeld ga ik gebruik maken van de database container die al in het project zit. Klik daarna op "Continue"


Vervolgens krijg je een scherm waarin je kan kiezen welke container je hiervoor wilt gebruikt. Ik gebruik in dit voorbeeld een S container. Klik daarna op "Continue"

Hierna kom je in het overzicht van je bestelling. Klik hier op "Submit" en je container wordt aangemaakt.

Hierna ga je terug naar je deployment. Je ziet hier nu dat de container blauw is en wordt aangemaakt. Zodra hij groen is is hij aangemaakt en kan je hem gebruiken. Er wordt automatisch een Database aangemaakt in de database container.


Contact

Liever persoonlijk contact?


Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, of heb je liever persoonijk contact? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Klaar voor de start?


Meld je aan en binnen enkele minuten draait je eerste server of container.

Aanmelden

of stel ons je vraag via de online chat