Handleidingen

Antwoorden op veel gestelde vragen en stap-voor-stap uitleg over hoe onze diensten werken kun je vinden op deze pagina.

Hoe werkt een container?

Een container is een geïsoleerde omgeving op een server waarop je site of applicatie draait. Deze container heeft zijn eigen stukje processor, werkgeheugen en diskruimte die niet wordt gedeeld met andere klanten. Anders dan bij een VPS heeft een container geen besturingssysteem maar maakt het gebruik van het besturingssysteem op de server, zodat je hier geen onderhoud van hebt. 

Elke applicatie of website heeft zijn eigen container. Denk aan een Wordpress container, Database container en een phpMyAdmin container. Deze containers samen noem je een project. Klik hier als je wil weten wat een project is.

Containers kun je zowel verticaal als horizontaal schalen: je kunt de containers groter of kleiner maken, maar je kunt ook het aantal containers wijzigen. Er is geen downtime tijdens het schalen


Containers worden achteraf naar verbruik gefactureerd. Elke minuut kijken we hoeveel en welke containers je hebt aangemaakt, en aan het einde van de maand betaal je het gemiddelde verbruik. Zo groeien en krimpen de kosten flexibel met je mee, en betaal je nooit te veel.

Contact

Liever persoonlijk contact?


Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, of heb je liever persoonijk contact? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Klaar voor de start?


Meld je aan en binnen enkele minuten draait je eerste server of container.

Aanmelden

of stel ons je vraag via de online chat