Handleidingen

Antwoorden op veel gestelde vragen en stap-voor-stap uitleg over hoe onze diensten werken kun je vinden op deze pagina.

Hoe voeg ik een domeinnaam toe aan mijn container?

Om een domeinnaam toe te voegen aan je container is het belangrijk om ingelogd te zijn op het dashboard. Klik hier om in te loggen. Nadat je bent ingelogd klik je bovenin op "Applications" en  klik je vervolgens op "Manage" van de deployment waar je een domeinnaam wil toevoegen. 

Nu je in je deployment bent klik je op de container waar je je domeinnaam wil toevoegen. Klik links op "Domain Routing" ,dan krijg je het volgende scherm.

Klik vervolgens rechtsboven op "Add Domain". Zoals je kan zien opent zicht nu een scherm waar je de domein kunt invullen die je wilt toevoegen. Ook krijg je een aantal opties. 

  • Enable LetsEncrypt Free SSL: Het automatisch inschakelen van SSL voor het domein. Schakel dit aan voor een HTTPS verbinding, en schakel het uit als je je eigen SSL certificaat toe wilt voegen.
  • Enabled?: Het aan en uitzetten van het domein. Als je het domein wel wilt toevoegen maar nog niet wilt gebruiken, kun je deze optie gebruiken.
  • Project: Hier kun je het juiste project kiezen waar het domein aan toegevoegd moet worden.
  • Container Service: Hier kies je de container waar het domein aan toegevoegd moet worden. 

Nadat alles juist is ingesteld klik je op "Save". Denk erom dat je een domein 2x toevoegt. 1x met www. en 1x zonder www. 


Als het domein is toegevoegd, staat er onder Domain Routing de domeinnaam. Zoals je ziet staat er nog een error: "LetsEncrypt SSL Error: Check DNS Settings". Dit betekent dat de DNS instellingen nog niet juist zijn, en het SSL certificaat niet kan worden geïnstalleerd. Bij je registrar moet je het domein middels DNS doorlinken naar de container. Onder "Points To" vind je het juiste IP, deze moet je middels een A record in de DNS instellingen van het domein toevoegen. Als dat goed is gegaan klik je op de knop "VERIFY DNS". Nu wordt gekeken of de DNS nu wel klopt, en als dat zo is wordt het SSL certificaat aangevraagd.


Contact

Liever persoonlijk contact?


Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, of heb je liever persoonijk contact? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Klaar voor de start?


Meld je aan en binnen enkele minuten draait je eerste server of container.

Aanmelden

of stel ons je vraag via de online chat