Handleidingen

Antwoorden op veel gestelde vragen en stap-voor-stap uitleg over hoe onze diensten werken kun je vinden op deze pagina.

Hoe kan ik uitlezen wat er op mijn container gebeurt is?

Stel je voor; je WordPress website die je op een container hebt draaien gaat plotseling offline. Of je weet niet zeker meer wanneer je je container hebt vergroot of geschaald. Dan wil je uiteraard kunnen lezen wat er allemaal gebeurt is. De Container en Event logs kunnen je hierbij helpen.

Om hier te komen ga je naar "Applications", en klik je onder het project waarin de desbetreffende container wilt zien. Vervolgens klik je rechts naast de knoppen "RESIZE" en "SCALE" op het tandwieltje. Vervolgens kun je kiezen uit Container logs en Event logs. Hieronder een screenshot met een klein verhaaltje over de desbetreffende functies:

Container Logs

In de container logs kun je in een Command Line-achtige interface lezen wat voor processen je container allemaal aan het verwerken is en eventueel de daarbij behorende foutmeldingen.

Event Logs

In de Event Logs kun je precies lezen wat voor aanpassing er is gedaan, en door wie. Hierin staat wat er gebeurt is, het tijdstip en door wie het gedaan is.


Contact

Liever persoonlijk contact?


Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, of heb je liever persoonijk contact? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Klaar voor de start?


Meld je aan en binnen enkele minuten draait je eerste server of container.

Aanmelden

of stel ons je vraag via de online chat