Handleidingen

Antwoorden op veel gestelde vragen en stap-voor-stap uitleg over hoe onze diensten werken kun je vinden op deze pagina.

Hoe kan ik mijn CPU-, geheugenverbruik en aantal bezoekers bekijken?

Om statistieken te zien kun je ook in het dashboard terecht. Heb je een website en wil je preciezere statistieken? Denk dan eens aan een ander alternatief zoals Google Analytics.

Navigeer onder "Applications" naar het project waarvan jij statistieken wilt zien. Klik op "Manage". Klik vervolgens op de container waarvan jij grafieken wilt zien. Dan kom je uit op het volgende scherm: 

Hier zie je meteen al 1 van de 3 grafieken over de containers. Dit is een grafiek die de zogenaamde "Active Connections" laat zien. Dit betekend uiteraard simpelweg hoeveel cliënts er verbonden zijn met je container. Om de grafieken van het CPU en geheugengebruik te zien, moet je op de container zelf klikken (het blauwe linkje onder de tabel container). Dit is voor als er geschaalt is.

Zodra je die container opent zie je deze grafieken staan. In de bovenste grafiek kan je de memory usage en cpu usage uitlezen. Op de y-as kan je het aantal procent aflezen, op de x-as staat de tijd. De oranje lijn is voor de CPU usage en de blauwe lijn voor de Memory usage. (Voorbeeld hieronder)

Als je je muis over de grafieken haalt, kan je precies zien wat de CPU en RAM usage was op dat tijdstip. (Zie voorbeeld hieronder).

Daarnaast kun je rechtsboven nog op "logs" klikken. Zo kun je in een commandline-achtige interface wat er op de achtergrond gebeurt is.

Contact

Liever persoonlijk contact?


Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, of heb je liever persoonijk contact? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Klaar voor de start?


Meld je aan en binnen enkele minuten draait je eerste server of container.

Aanmelden

of stel ons je vraag via de online chat