Handleidingen

Antwoorden op veel gestelde vragen en stap-voor-stap uitleg over hoe onze diensten werken kun je vinden op deze pagina.

Hoe maak ik een meerdere WordPress websites op 1 database container?

Je kan in 1 deployment meerdere Wordpress containers aanmaken op maar 1 database container, dit doe je als volgt. Als eerst is het belangrijk om ingelogd te zijn op je dashboard. Klik hier om in te loggen. Vervolgens klik je op "Manage" van het project waar een extra Wordpress container bij moet. 

Klik nu rechtsboven op "New app

Nu krijg je een scherm waarin je kan kiezen welke applicatie er geïnstalleerd moet worden. Je klikt hier op "Wordpress".

Let op!:
Klik op MariaDB om deze uit te schakelen. Deze staat automatisch geselecteerd, maar we gaan de Database container gebruiken die al in de deployment zit. 

Klik daarna onderaan op "Continue"

Je kan nu kiezen welke container je voor deze Wordpress installatie wilt gaan gebruiken. In dit voorbeeld kies ik voor een S container. Klik vervolgens op "Continue". 

Hierna krijg je een overzicht van je bestelling. Klik hier op "Submit".

Zoals je nu kan zien wordt de container aangemaakt, hij is nu blauw. Zodra hij is aangemaakt wordt hij groen. Er wordt nu automatisch een Database aangemaakt op de bestaande Database container. 

Contact

Liever persoonlijk contact?


Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, of heb je liever persoonijk contact? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Klaar voor de start?


Meld je aan en binnen enkele minuten draait je eerste server of container.

Aanmelden

of stel ons je vraag via de online chat